Sollängtan

Det är lugnt i huset just nu. Halva familjen har åkt för att fika hos älsklingens brorsdotter med familj. Fira födelsedagar som varit den senaste tiden.

Jag är hemma med lilleman som inte är riktigt pigg. 12-åringen är också hemma för att ta igen lite skolarbete efter sjukdom.

Allt sammantaget har gjort att somnat tidigt på kvällarna och inte orkat sitta vid datorn.

Hoppas nu på att värmen kommer snart och att solen kommer med vår. Längtar riktigt mycket efter att inte behöva varma kläder, att kunna sitta ute och äta mat och fika. Det lockar inte just nu då det är ett par plusgrader och regn.

Lila krokus

De här små vännerna har börjat titta upp ur jorden. Riktigt härligt är det att se hur blommorna börja komma upp.


Restaurangbesök

Var ut på en restaurang ikväll för att äta. Maten var väldigt god tycker jag. En slags potatiskaka med oxfilé och syltad rödkål blev det till varmrätt och till efterrätt en kolapudding med hallon och mynta.

Tidigare idag var jag till sjukhusets gym och tränade. Promenerade för att hämta lilleman på eftermiddagen. Och det känns nu ikväll. Hoppas att jag kommer att kunna sova.

Har lånat en av den nyblivne 11-åringens födelsedagspresenter att lyssna på. Petters senaste CD. Finns lite bra låtar på den måste jag säga.

Vackert väder

Idag har det varit ett underbart vårväder ute. Har suttit i rehabmöte idag. Vi får se hur det går framöver.

10-åringen fyllde 11 år  nu i måndags och det var fest. Trevligt var det och glädje över presenterna.

Önskar att det fortsätter att vara fint väder den närmaste tiden


RSS 2.0