Mycket nu...

Så känns det verkligen. Har äntligen fått börja hos en bra sjukgymnast och hoppas att det kommer att ge resultat. Känner att jag vill komma igång, om än långsamt. Känns mentalt som om det räcker nu.

Ljusglimten i tillvaron är familjen och bebis. Tänk att ha fått uppleva så mycket av spädbarnstiden som det blivit.

Nu får det bli sängen för tröttheten finns ständigt här. Värk, värktabletter och småbarnsliv tar på.

Festligheter

Igår hade vi fest i familjen. Vår lille bebis döptes och större delen av släkten var där. Allt flöt på bra och bebis sov genom hela första delen av tillställningen. Måste vara det tystaste dop jag varit på.

Idag är vi trötta och i det närmaste utslagna. Ett par vänner har varit här och ätit lunch och fikat lite. De har nu åkt och vi trappar ner för lite vila.

Förberedelser

Vi har en del festligheter i helgen och just nu håller vi som bäst på att förbereda dessa. Har handlat och fixat kläder. Resten sker i morgon...

Fikapaus

I förmiddags blev det en liten fikapaus hos en av grannarna. Trevligt att sitta och prata en stund. Ytterligare en av hans grannar var med och det pratades om barn, förskola, musik och datorer. De båda andra är musiker till yrket. Kul att prata om...

Efter regn kommer sol

Idag är det en riktigt härlig vinterdag. Vaknade i morse och såg att det snöat i natt. Och nu skiner solen för fullt vilket känns helt underbart.

Älsklingen och jag ska äta lunch och sedan blir det  nog en stunds vila innan barnen kommer hem från skola och förskola.

Och regner det bara öser ner

Som den gamla sången gick. Grått tråkigt och kallt, det får en att längta efter våren. I och för sig är det inte allt för långt kvar.

Tittade på film med älsklingen i förmiddags, "The Wedding Planner"  med Jennifer Lopez. Riktigt rolig är den. Och om en stund börjar en annan komedi kring kärlekstemat "Tro, hopp och kärlek" med Ben Stiller. Kan bli rolig den med.

Lyckad handbollsdag

10-åringen är lycklig idag. Har spelat 4 matcher och de var mycket duktiga och det resulterade i 4 vinster. Inspirerade av landskampen vi var och tittade på i fredags. Då spelade svenska herrarna mot Schweiz och storvann med 35-21.

Och tillråga på köpet har det varit vackert väder hela dagen också.

Det började så bra

Hela morgonen har solen lyst. Vi började planera för en härlig promenad. Men inte höll sig det fina vädret. Just nu regnar det och den gråa himlen har kommit tillbaka.

Håller tummarna för helgen...

Avtomtning

Har idag plockat undan tomtar och julgran. Det var med visst vemod för nu är det nästan ett år till nästa jul. På samma gång är det rätt skönt att få lite mer plats i vårt lilla vardagsrum.

I morgon är det vardag igen. Barnen ska till skolan och full fart lär det bli. Spännande att se vad det nya året för med sig.


Hastigt och lustigt

Vi blev väckta i morse av älsklingens syster som ringde. De skulle på Disney on Ice i dag och ett av deras barn hade blivit sjukt. Helt plötsligt håller vi på att göra oss i ordning och sedan var vi i Stockholm.

Det blev en lyckad dag, speciellt då 10-åringen kom hem efter en handbollshelg i Falun.

RSS 2.0