Trötthetsväder

Har känt mig så trött idag. Troligtvis har vädret tagit krafterna. Bebis har sovit hela dagen i stort sett så vi får se hur natten blir.

Familjen bänkar sig framför TV:n ikväll och tittar på serien från stadens sjukhus. Har följt hela serien. På det stora hela bra, det enda som jag tycker är lite trist är att de visar kommande snuttar som inte kommer i nästa program. De kommer ännu senare.

Handbollssöndag

Imorgon är det dags för handboll igen. Här i stan så vi behöver inte resa den här gången och det kan ju vara skönt. Mina föräldrar kommer och tittar också till barnens glädje.

Så får det bli lite söndagslugn efter det. Förhoppningsvis... För lördagen var lite upp över öronen stökig och bebis var den som var lugnast i gänget. Sov mest hela tiden.

Urtråkigt

Måste bara säga att det är så tråkigt att det bara är tjejerna som röstas ut från Idol. Det har, enligt mig, funnits killar som borde röstats ut tidigare veckor. Blir lite tråkigt om det bara blir killar i finalen.

Nyvaken

Har precis vaknat efter en eftermiddagslur. Passade på att vila lite medan bebis och älsklingen sov.

Konstaterade för en stund sedan att det är tisdag idag. Känns nästan som om alla dagar är detsamma nuförtiden. Enda skillnaden mellan vardag och helg är att de större barnen går till skolan. Och det är väl tur det så det blir någon slags dagsrutin i veckorna.

Nu promenad och hämta lilleman från förskolan.

Hoppsan!

Upptäckte precis att det är en vecka sedan jag skrev ett inlägg sist. Förstår inte vart tiden tar vägen. Lever liksom i ett lyckotillstånd just nu. Ska försöka att få ner några fler rader under morgondagen.

Höstrusk

Riktigt höstrusk är det idag. Regnet vräker ner och kylan verkar bita sig fast. Känns lite trist måste jag säga.

Höstrusk

Men här inne är det så mysigt så. Har gosat med bebisen och sovit. Hembesök från BVC (första träffen sker hemma) med lite fika. Känns skönt att få landa här hemma efter den sista tidens vistelse på BB.

Ikväll blir det lite familjemys med god mat. Förmodligen kommer vi somna tidigt allihop, för trötta är vi.

Litet underverk

Tänk att bebisar är så små och söta. Allt är i miniformat som här, små fingrar.

Litet underverk

Längtar

Jag längtar så in i norden efter älsklingen och bebisen. De är kvar på sjukhuset för att avsluta ljusbehandlingen. Ett prov ska tas i morgon förmiddag och är det bra får de komma hem. Håller verkligen tummarna.

Här hemma har det varit läxläsning och hjälp med den för de två största och lite mys med lilleman.

Hoppas kunna sova ordentligt inatt. Tycker det är så svårt när älsklingen inte är hemma. Kan liksom inte komma till ro då.

Ensam hemma

Ja, inte helt och hållet. De stora barnen är här hemma och sover just nu. Däremot är älsklingen och bebisen tillbaka på sjukhuset för lite ljusbehandling mot gulheten (bilirubinet). Värdena steg här under helgen och vi tyckte att de kunde satt in behandlingen för en till två dagar sedan. Nu blir allt fördröjt vilket är trist för bebisen och älsklingens del.

Här hemma är det mycket prat och tid med storasyskonen. De har upplevt det rörigt den senaste veckan vilket jag förstår. Därför så ägnas mycket tid åt dem nu också.

Äntligen här!

I tisdags var det dags för vår bebis att se dagens ljus. Vi hade varit på inskrivning på sjukhuset. Bebisen skulle födas med kejsarsnitt. Tidigt tisdag morgon så åkte vi till sjukhuset. Efter förberedelser och operation var bebisen framme. En sådan mäktig känsla!

Bebis och älsklingen, som kämpat otroligt, mår jättebra och lyckan är enorm!

Jag och barnen tillbringar kvällen tillsammans och ska avnjuta Kanelbullens dag ikväll. Ska bli mysigt då jag varit uppe på sjukhuset sedan i tisdags. Har varit och hämtat familjen för att de ska få träffa sitt nya syskon och de är jätteglada. Älsklingens mamma har varit hos oss och hjälpt till de här dagarna.

Längtar också tillbaka till sjukhuset. Vill vara där och hjälpa älsklingen men ikväll är det de större barnens stund. De behöver det minst lika mycket de.

Förväntan

Så här i väntans tider är förväntan stor. Också nervositeten. Det närmar sig dag för dag här. Bebisen kan komma vilken dag som helst de kommande veckorna. Är allt klart? Ja, det vi kan komma på som vi kan förbereda är förberett redan. Planen för barnvakt åt de övriga är klar och uppdaterad.

Spänning på högsta nivå är det. Älsklingen är trött och har en hel del sammandragningar i magen. På senaste kollen var huvudet fixerat så det är på gång...


RSS 2.0