Lugnt i huset

Så var det lördagskväll igen och älsklingen jobbar. De två yngsta barnen sover och de stora tittar på TV. Själv kommer jag nog att göra dem sällskap en stund innan jag går och lägger mig. De senaste dagarna har varit rätt tuffa.

Morgondagen kommer att ägnas åt planering av bebis (som inte längre är någon bebis) födelsedag. 1-årsdag i veckan och kalas. Ska bli kul. Tänk vad ett år går fort egentligen. Minstingen har den senaste veckan börjat gå fritt. Har sedan några veckor promenerat runt bord och soffor. Glädjen riktigt lyser när målet är nått.

Nu blir det en stunds TV.

Så där ja

Så, nu fick jag till ett till inlägg utan ett för långt uppehåll! Har varit en tuff dag men ändå rätt bra. Var tillsammans med lilleman på kalas. En trevlig stund med lite prat medan barnen kalasade.

Känner att vi längtar tillbaka till Åre, både jag och älsklingen. Att sitta på fjället och se ut över dalen, att ta in och njuta. Nu får vi göra det bästa här hemma istället. Vilken tur att man kan må bra av bara känslan och tanken på fjällen.

En dag kvar på helgen. Nu återstår att se vad den bär med sig. En tur för att handla blir det i alla fall.


Inte helt lätt

Försöker hålla humöret uppe och kämpa på. Och det är inte helt lätt alla gånger. Önskar bara att det vore lättare runt omkring en. Om det ändå kunde finnas ett trollspö att svinga som gjorde att allt blev bra. Det finns ju inte så det är bara att kämpa vidare.

Håller tummarna för en natt med sömn och vila.

Utflykt och sjukhus

Ja, nu är det inte så allvarligt som rubriken kan verka. Vi på utflykt till Akademiska sjukhuset idag för de hade öppet hus med anledning av deras 300 års jubileum.

Lilleman var helt till sig då han fick prata med sin hjälte Ambulans-Janne. Det gjorde verkligen hans dag. Efter det åkte vi och köpte lördagsgodis. Hem och åt middag innan vi mös tillsammans.

RSS 2.0