Konstigt väder

Ena stunden är det sol och vackert för att nästa stund ösa ner regn. Känns rätt skönt med lite svalare väder och regnet behövs i naturen.

Hoppas att det blir bättre och stabilare väder till midsommar. Men det brukar höra till med lite regn. Vi får se...

Varma dagar

Så lagom till värmen kommit tillbaka ser jag att nästa vecka ska bli kall och regnig. Precis lagom till skolavslutningarna vilket är lagom kul. Håller bara tummarna för att det är uppehåll under barnens avslutningar. Blir lite mysigare så.

Var inne i stan igår på studentfirande. Vilka minnen det kommer tillbaka. Och med blandad känsla kommer jag fram till att det är 20 år sedan jag själv tog studenten. En rolig och fin dag hade vi under gårdagen.

Idag har det varit lite lugnare och kvällen avslutades hos mina föräldrar som bjudit in på middag. Det blev jag och de två största barnen som åkte dit. De två yngre har haft feber idag och fått tagit det lugnt hemma med älsklingen.

Nu får det lov och bli sängen för mig. Tre dagar med ryslig värk har tagit på.

Ännu ett kalas

Igår var det dags för ännu ett kalas. Lilleman hade sitt första kalas för sina kompisar. Med spänd förväntan ordnades de sista inför kalaset. Sedan var det dags för en lyckad fest.

Idag har vi varit på utflykt. Riktigt härligt blev det i ren sommarvärme. Avslutades med ett dopp i sjön för lilleman. Lyckan var fulländad. De stora barnen var inte med på den här utflykten utan åkte med farmor och farfar och fiskade strömming.

Lite upp och ner är det annars. Den långa sjukskrivningen har tagit på och att nu kämpa för att börja jobba tar på kraften. Är ändå glad att börja komma igång så smått. Önskar bara att värken kunde ge sig av någon annanstans.

RSS 2.0