Själva

Ikväll är lillman och jag själva. De två största barnen sover hos mormor inatt och älsklingen har åkt med några kompisar till en restaurang. Med henne fick bebis följa med.

Håller just nu på med maten och sedan blir det lite mys tillsammans.

Tänk vad tiden rullar på. Mycket att tänka på och besök på vårdcentral och sjukhus. Tröttheten har gjort att jag inte skrivit så mycket sista tiden. Ligger till sängs ofta före klockan 21 på kvällarna. En lite ny upplevelse då jag annars är en kvällsmänniska.

Dags igen

Imorgon är det dags igen för en dust med sjukgymnasten. Var på bassängträning igår och det har idag resulterat i mer värk och ont i huvudet. Kan vara en reaktion när kroppen sparkas igång ordentligt.

Förhoppningsvis blir det bättre allt eftersom.

Nu är det glatt

Så in i den! Efter helgens snöväder har det nu smält undan och när nätternas kyla kommer så blir det halt. Undviker att gå ut på det hala så gott det går. Vill inte ramla och göra illa ryggen ännu mer.

Snön ja, just när man började tro att vintern skulle utebli så kom snöovädret. Vackert blir det när det ligger snö i skogarna. Desto mer förädiskt blir väglaget. Har låtit bilen stå när det varit som värst. Finns ingen anledning att äventyra något.

Senare idag... Semla!


RSS 2.0