Förväntan

Så här i väntans tider är förväntan stor. Också nervositeten. Det närmar sig dag för dag här. Bebisen kan komma vilken dag som helst de kommande veckorna. Är allt klart? Ja, det vi kan komma på som vi kan förbereda är förberett redan. Planen för barnvakt åt de övriga är klar och uppdaterad.

Spänning på högsta nivå är det. Älsklingen är trött och har en hel del sammandragningar i magen. På senaste kollen var huvudet fixerat så det är på gång...


Kommentarer
Postat av: Gsan

Den grekiska buffé du berättade om i förra inlägget gjorde mig så sugen, så sugen att jag idag sitter med en ngt spänd mage, proppmätt av den salaki, som vi beställde hem och som vi nu avnjutit, ahhhhh. Idag läser jag om hur dagen "D" närmar sig ,för er alla... det va längesedan nu som jag upplevede den stunden, men minns det som igår, och kan väldigt lätt känna igen den känslan.
Dom sörre barnens förväntningar med att få ett litet syskon och vår längtan och lättnad då han kom äntligen tittade ut! Vår lilla "plutt" fyllde 19 år i somras...tiden gick så rasande fort.
Gläds med er och förstår att förberedelserna är i full gång , stor kram till dig och familjen, stor o liten ;) mvh G

2007-10-02 @ 18:26:54
Postat av: Lena

jag håller tummarna för dig och din älskling...det är som Gsan skriver med förväntningarna och hoppet....jag är där som igår...och nu önskar jag er all Lycka!Kram Lena

2007-10-03 @ 22:14:47
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ior

Gsan: Tackar! Grekisk mat är riktigt gott. Dagen D närmade sig med stormsteg, i tisdags var det dags. Tänk vad minnen kan krympa tiden.
Lena: Tack, när du skrev det här var det "igår" för den 2/10 kom vår bebis.

2007-10-04 @ 17:21:36
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0