Avslutad

Da Vinci koden avslutad. Spännande bok måste jag säga. Förvecklingar som inte riktigt var väntade, minsann minsann. Kan rekommendera den.

När Da Vinci koden var avslutad fortsatte jag med Änglar och demoner av samma författare, Dan Brown. Även det en mycket spännande bok som tar tag i en. Utspelar sig till största del i Rom och handlar om motsättningarna mellan vetenskapen och religionen.

Har precis läst ut den med. Inte illa att ha läst ut två böcker på så kort tid.

Kommentarer
Postat av: Gsan

De låter gott ;)! jag har Da Vincikoden på dvd, men slumrar till allt som oftast , tror att jag har nåt fel på perception och varseblivning men försöker komma ikapp...;)!
Läser lite ja me´, jag köper böcker samlar på hög ,vill läsa , då jag före "den -där operationen" läste mycket.... just nu läser jag Fåelvägen, ...en tjock bok med otäckt innehåll men en dag ska jag kanske berätta om den , bara OM jag lyckas läsa den från pärm till pärm.
Jag har lite svårt för att komma ihåg saker o ting, men ger inte upp så om jag inte kommer att referera boken så kom ihåg , just idag e den väldigt bra;)!
Fortsatt go semester*
mvh G

2006-07-14 @ 22:56:00
Postat av: Ior

Gsan: Har du svårt att komma i håg saker kan vi bilda klubb. Tyvärr har mitt tidigare så goda minne börjat svika de senaste åren.
Ser fram mot betyg på boken senare.
Ha det gott / Ior

2006-07-15 @ 11:54:07
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0