LeMarc

Nu har jag efter lite letande hittat några skivor med Peter LeMarc. Då bland annat Lenjangel, Gnosan och Rita skrivit en hel del om denne svenske artist blev jag nyfiken.

Köpte idag LeMARCOLOGI och fick dessutom låna Närmare Gränsen, Bok med blanka sidor och Hittegods. Det kommer med andra ord snurra mycket LeMarc de närmaste dagarna. Det jag hört hittills gillar jag.

Finns en hel del låtar som känns igen och en massa nytt, kul !

Kommentarer
Postat av: Gnosan

Härligt om jag var en av dem som kunde bidra med lite inspiration, Jag rekomenderar förutom den låtskatt du redan har nämnt, "Nio Broars väg" samt "Det som håller oss vid liv" men nu när du börjat utforska LeMarc´s låtskatt så är jag nästan säker på att du vill höra mer... ; )!

Sjutton Sånger är just nu en flitigt spelad platta varvad med BOUNA SERA liveplattan...!
Jag är hopplöst förälskad i Peters texter och musik,rösten , outstanding, jag tröttnar aldrig..

ha de gott mvh G

2005-10-08 @ 23:21:47
URL: http://gnosan.webblogg.se
Postat av: Lena

Ior, det finns inte så mycket att tillägga mer än att säga GRATTIS!
I dina händer har du skatter som berikar, de finns där och de kan stötta, verka för en känsla, de kan även värka ut för en annan känsla... Den mångfacettering Peter Lemarc besitter är en gåva få förunnat. Hans texter når in i alla rum och det finns en dimension av harmonier på text och musik som är svår att förklara mellan varven…Det är stort för att det ligger så nära våra egna hjärtan…

2005-10-09 @ 01:40:44
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ior

Visst har jag hört några låtar tidigare men med er hjälp blev nyfikenheten större och det gjorde att jag ansträngde mig lite extra att få tag på skivor.

Gnosan: Visst har du skapat inspiration.
Lena: Väldigt nära hjärtat i flera fall.

2005-10-09 @ 15:40:41
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0