Framgångsrecept

Jag har ett litet problem, ett inte allt för stort i och för sig. Jag tycker väldigt mycket om att skriva, vilket gång på gång resulterar i att det är jag som får skriva minnesanteckningar och annat på jobbet. Jag har en önskan om att jag skulle kunna knåpa ihop texter av annat slag också. Detta intresse och en hel del nyfikenhet ledde till att jag startade den här bloggen. Som ett steg i att få ur mig tankar och annat.

 

Nu är det så att nästan varje gång jag har möjlighet att sätta mig för att skriva här, så blir det ...    blankt...! Får idéer titt som tätt (som jag också skriver upp, allt som oftast) men då är datorn upptagen. Ha, där fick jag, för att jag tänkte sätta mig för att skriva. När jag väl kommer åt datorn så börjar jag ta i tu med mina idéer. Då far tankarna iväg och skrivkrampen slår till.

 

Sen är det ju kul att läsa runt på alla bloggar och fascineras av hur kreativa och roliga människor är. Hela den här grejen med blogg är mycket större än jag anade när jag startade den här.

 

Men se där, ett helt inlägg blev det i alla fall. Alltid något. Tips emottages ändå tacksamt :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0