Intressanta dagar

Har haft två intressanta dagar. Gårdagen handlade mycket om etik. Det är ett mycket intressant ämne. Vad som är rätt och fel i olika situationer. Vi fick arbeta utifrån olika fallbeskrivningar och sen diskuterade vi oss fram till vad vi kände som rätt.

Gårdagen avslutades med en fantastisk middag och efter det hade vi ett par musiktävlingar. Den en skulle vi hitta låtar utifrån specifika ord. Gick rätt hyfsat. Sedan fick vi ta på oss ett par hörlurar och nynna till musiken och de andra skulle gissa fram låt eller artist. Den som hittade rätt fick en följdfråga. Gick inte alls bra.

Somnade urtrött och sov halvbra i en för mjuk säng och för stor kudde. Om i nacke och rygg blev resultatet.

Idag har vi framför allt haft planering för det kommande verksamhetsåret. Hur vi ska gå till väga i olika frågor. Skönt att kunna arbeta med sådana frågor i lugn och ro. Kom hem på eftermiddagen och var riktigt trött i huvudet. Har efter jag lagt barnen städat undan här hemma. Nu är det snart dags att lägga sig. Ska läsa lite bloggar först bara.

Kommentarer
Postat av: Lena

...och glad är jag...tack för alla värmande ord Ior!
Det låter som om du har fått en hel del matnyttigt och hunnit reflektera över din nya situation. Tror på detta, då det kan ske en utveckling. Förstår att det är skönt att vara hemma i sin egen säng igen!

2006-04-26 @ 09:28:02
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ior

Lena: Varsågod! Riktigt matnyttiga dagar var det och en massa ny spännande litteratur att förkovra sig i.
Som talesättet, Borta bra men hemma bäst...

2006-04-28 @ 20:50:04
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0