Händelserikt

Sitter här med blandade känslor. Den semestervecka vi haft har varit helt fantastisk. Tillbaka till Åre var vi. 10-15 grader kallt, snö och sol ett par dagar. Vi passade på att vara ute och leka och tog även det lugnt. Hann läsa två böcker under veckan, I cirkelns mitt av Dan Brown och Isprinsessan av Camilla Läckberg. Två spännande böcker som var lättlästa.

Det som gör att det hela kastades omkull helt var gårdagen. Vi startade ungefär klockan 7 på morgonen. Hann inte mer än 3-4 kilometer så tvärdog bilen. Strax utanför Åre centrum. På med varningsblinkers och försök att stoppa någon vänligt sinnad bil. De blåste bara förbi. Till slut stannade i alla fall en lastbil och vi fick telefonnummer till bärgare.

Det tog en stund innan den kom. Fick skjuts ner till tågstationen och vi tog med oss det mest nödvändiga som vi orkade bära. Efter en del telefonsamtal var tågbiljetter ordnade och familj underrättad. Det här kändes fullkomligt overkligt. Bilen blir kvar i Åre och vi skulle ta tåget hem. Och vilken tågresa det blev, kostsam, tre byten och en massa kånkanden.

Kan säga att ena boken lästes under den resan. Otroligt trötta och med en känsla av att det här är inte sant kom vi hem sent i går kväll. Spänningarna övermannade oss och gråt och värk följde. Den som var mest nöjd med hela alltet var Lilleman. Han fick ju åka både bärgningsbil, tåg och dessutom limosine (det var den stora taxi som taxiväxeln skickade).

Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken pärs Ior...men jag ser att veckan varit ok..och vilka bilder..så mycket snö...redan..

idag har vi haft varmt och trikåklänning kunde bäras..

2006-11-07 @ 21:27:32
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ior

Lena: Pärs är det minsta man kan säga. Men precis som du skriver var veckan fram till det fantastisk. Här har det också varit varmt men väldigt blåsigt.

2006-11-07 @ 22:20:53
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0