Lustig händelse

I morse tog jag med mig två gamla CD-skivor till jobbet, Power Ballads och More Power Ballads. När min kollega kom till jobbet hade hon också tagit med två skivor. Nej, det var inte samma skivor. Däremot hade hon stått och hållit i samma skivor hemma och tänkt att hon skulle ta med dem. Det som gör det så lustigt är att ingen av nämnt de skivorna.

Det är inte första gången det händer att den ena gör det den andre precis tänkt på och tvärtom. Lustigt och fascinerande.


Kommentarer
Postat av: Gsan

Två om samma tanke, tänker på när jag ganska många gånger råkat ut för liknande kanske inte samma sak men ändå. Då och då har det nämligen hänt att jag lyft luren för att ringa , så hör jag ingen ton som går fram , istället en röst som säger HALLÅ ? och visst blir man ganska ställd då det är just den personen som jag tänkte ringa som är i luren och är i färd att ringa mig, teknik, eller telepati ? ;)!

2006-05-23 @ 15:10:26
Postat av: Ior

Gsan: Visst är det fantasieggande hur det kan bli. Har också varit med om liknande telefonhändelser några gånger. Man blir, som du säger, rätt ställd av det.

2006-05-23 @ 23:33:17
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0