Ännu en lugn dag

Idag har det varit en riktigt lugn dag på jobbet. Det märks att semestern är på gång. Det ska bli riktigt skönt med lite ledighet. Väl behövligt efter en intensiv men väldigt rolig vår. Det har varit en givande tid som ger mycket för framtiden.

Här har kvällen varit lugn. Älsklingen jobbar, 9-åringen och 10-åringen är hos mina föräldrar och lilleman sover. Har tillbringat kvällen framför TV:n och tittat på Sverige - England. Blev riktigt spännande. Nu väntar en tuff match mot Tyskland där vi får hålla tummarna att det går bra.

Om en stund ska jag ta mig i säng. Hoppas att det går lättare att sova än det gjort de senaste nätterna. Det har varit mulet och det har regnat så temperaturen borde vara bättre. Inte så varmt som det varit hittills.

Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken match det var... satt i en fylld Globen med supportrar som skrek sig hesa...öronpropparna gjorde sitt.. tack och lov. Hoppas du fått sova ut nu!

2006-06-22 @ 11:18:39
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ior

Lena: Det måste varit en härlig upplevelse att se matchen på det sättet. Tänk jag tror att det har börjat växa ett litet idrottsintressen i mig ändå *ler*.

Fick sova riktigt bra den natten förresten.

2006-06-22 @ 15:05:36
URL: http://ior.webblogg.se
Postat av: Lena

Härligt Ior man växer in i det tro mig...jag är en av dom...

2006-06-22 @ 17:21:41
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Ior

Lena: Att barnen är sportintresserade är säkert en bidragande orsak. Men fotboll som jag alltid varit långsamt och tråkigt... Undrens tid är inte över *ler*.

2006-06-22 @ 21:02:49
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0