Effektivt minsann

Har haft en väldans lugn helg. Det har varit så skönt att bara ta det lugnt hela helgen. Visserligen har vi städat idag. Hela huset är klart och skönt är det. Mycket kan man tycka men på något sätt har det känts lättsamt med städningen. Mellan varven har vi kollat in skidor, hockey och annan sport.

Kopplar av med en film senare ikväll. Troligtvis Vad kvinnor vill ha med Mel Gibson och Helen Hunt. TV 3 visar den ikväll.

Kommentarer
Postat av: Lena

God kväller Ior...såg lite av filmen mel är ju en favvo...men så gick Hair på tv4 film.. före det såg jag dokumentären om underbara Sara, dessförinnan bortom alla ord.. tänk dig, jag som annars aldrig hinner se tv..samtidigt har jag faktiskt haft datorn igång.. hur var det nu.. Stressande faktorer...göra fler saker på samma gång.. nej tycker din filosofi är god och ska försöka anamma den mer...på tal om städning, om det var kul och vill fortsätta städa kan du få komma hit och ta dig an vårt också...

2006-02-19 @ 23:29:09
URL: http://lenjangle.webblogg.se
Postat av: Ior

Lena: Tog dig på orden tidigare, det var helt klart behövligt med vila. Och städa också... Får lov att fundera på ditt erbjudande *skrattar*.

2006-02-20 @ 21:25:14
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0