Lång dag

Ska precis iväg till jobbet. Det känns som om det kommer att bli en lång dag. Lite grått och trist. Inte så kallt men ändå ruggigt.

Brr och iväg!

Kommentarer
Postat av: Gsan

Känner igen ...Brrrr* I morse kom det vackra minnenn över oss båda då vi lyssnade på på radion i morse. Vi sköljdes av minnen då vi hade barn i de åldrar som du beskriver, vi log och kände att tiden gick så fort. Då , var det alltid full , rulle. Vi började morgonen med att tända små ljus i köket, vi valde att inte dra på för fullt. Toaletten där det var kö mellan frukostmackor och chokladmjölk , fil och flingor avlöste familjens medlemmar. Idag känner vi saknad. Tre barn , ett av dom bor hemma , han är 17 år klarar sig själv. Han tvättar sina kläder själv för det har han lärt sig så för honom är det inga problem med ansvar...han stiger upp och går ståndaktigt iväg till skolan utan omsvep han trivs. Han trivs samtidigt i vårt sällskap...vi umgås vi lär av varandra.. Livet rullar på , men vist är det så att tiden går alltförfort...Tystnaden, kan ibland kännas som ett straff från måndag till fredag..men då lördagen är här fylls huset med familjens värme.
För dom kommer tillbaka, dom kommer hem igen!
Våra små gobitar som blev stora så fort.....värmer som solsken på en solskensresa...det är guld värt, de dagar jag kände Brrrrr* kommer tillbaka med sol och värme..

2005-11-24 @ 19:32:25
Postat av: Ior

Gsan ?: Kan redan idag tycka att det är guld värt med våra godbitar. Fast vissa dagar när de är i luven på varandra hela tiden kan man längta till lugnare dagar... *ler*

2005-11-24 @ 20:58:08
URL: http://ior.webblogg.se
Postat av: ?

Gsan=Gnosan
Fortsatt bra fredag och Helg till dig o de dina!

2005-11-25 @ 09:49:11
Postat av: Lena

Ior Och Gnosan: Det är med stor ödmjukhet jag tar till mig er text. Den berör för hur det än är, när vi är mitt upp i allt så ser vi inte alltid träden för skogen...Du beskriver en livsdel Gnosan på ett synnerligen emotionellt sätt som berör. Då tystanden lägger sig och man får tid till kontemplation, då tankar fått ta palts och förenas med en känsla...inte alltid så lätt hanterligt...men vem har sagt att livet ska vara lätt...

2005-11-25 @ 12:17:48
Postat av: Ior

Gsan: Jag förstod att det var du Gnosan men blev lite osäker först. Trevlig helg till dig och de dina med!

Lena: Livet är inte lätt och ska inte alltid vara det. Motgångar behövs på vägen även om de känns jobbiga för stunden.

2005-11-26 @ 11:01:01
URL: http://ior.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0